master's thesis
Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije

Lacković, Mario
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Instrumental Methods II

Cite this document

Lacković, M. (2019). Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Lacković, Mario. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Lacković, Mario. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Lacković, M. (2019). 'Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Lacković M. Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2020 October 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

M. Lacković, "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Islandora Bookmark - Please login to use this feature