diplomski rad
Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja

Mirna Tokić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Tokić, M. (2019). Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434351

Tokić, Mirna. "Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434351

Tokić, Mirna. "Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434351

Tokić, M. (2019). 'Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434351

Tokić M. Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434351

M. Tokić, "Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434351