Blažević, A. (2019). Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
Blažević, Ante. "Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
Blažević, Ante. "Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
Blažević, A. (2019). 'Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
Blažević A. Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
A. Blažević, "Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994