diplomski rad
Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum

Crkvenac, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Crkvenac, M. (2019). Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:629901

Crkvenac, Maja. "Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:629901

Crkvenac, Maja. "Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:629901

Crkvenac, M. (2019). 'Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:629901

Crkvenac M. Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 16.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:629901

M. Crkvenac, "Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:629901

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.