diplomski rad
Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja

Šnjarić, Ela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Šnjarić, E. (2020). Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040985

Šnjarić, Ela. "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040985

Šnjarić, Ela. "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040985

Šnjarić, E. (2020). 'Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040985

Šnjarić E. Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 30.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040985

E. Šnjarić, "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040985

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.