prikaz prve stranice dokumenta Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama

Kraljević, Tena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Kraljević, T. (2020). Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556333

Kraljević, Tena. "Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556333

Kraljević, Tena. "Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556333

Kraljević, T. (2020). 'Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556333

Kraljević T. Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 27.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556333

T. Kraljević, "Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556333

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.