prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi

Matanović, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Matanović, K. (2020). Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Matanović, Katarina. "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Matanović, Katarina. "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Matanović, K. (2020). 'Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Matanović K. Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 23.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

K. Matanović, "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.