diplomski rad
Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom

Grgić, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Grgić, I. (2020). Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131

Grgić, Iva. "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131

Grgić, Iva. "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131

Grgić, I. (2020). 'Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131

Grgić I. Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131

I. Grgić, "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.