Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Miličević, N. (2020). Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
Miličević, Nikolina. "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
Miličević, Nikolina. "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
Miličević, N. (2020). 'Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
Miličević N. Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 16.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
N. Miličević, "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797