diplomski rad
Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima

Mutić, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Mutić, J. (2020). Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200683

Mutić, Jelena. "Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200683

Mutić, Jelena. "Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200683

Mutić, J. (2020). 'Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200683

Mutić J. Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 24.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200683

J. Mutić, "Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200683

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.