diplomski rad
Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice

Tomljenović, Stjepana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Tomljenović, S. (2021). Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796687

Tomljenović, Stjepana. "Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796687

Tomljenović, Stjepana. "Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796687

Tomljenović, S. (2021). 'Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796687

Tomljenović S. Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796687

S. Tomljenović, "Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796687

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.