diplomski rad
Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza

Pukec, Andrija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Pukec, A. (2021). Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851

Pukec, Andrija. "Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851

Pukec, Andrija. "Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851

Pukec, A. (2021). 'Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851

Pukec A. Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 20.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851

A. Pukec, "Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.