Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Patljak, M. (2021). Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060
Patljak, Mićo. "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060
Patljak, Mićo. "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060
Patljak, M. (2021). 'Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060
Patljak M. Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 21.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060
M. Patljak, "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060