završni specijalistički
Učestalost uzimanja dodataka prehrani prije i za vrijeme pandemije bolesti Covid-19

Đerzić, Aida
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Đerzić, A. (2021). Učestalost uzimanja dodataka prehrani prije i za vrijeme pandemije bolesti Covid-19 (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710032

Đerzić, Aida. "Učestalost uzimanja dodataka prehrani prije i za vrijeme pandemije bolesti Covid-19." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710032

Đerzić, Aida. "Učestalost uzimanja dodataka prehrani prije i za vrijeme pandemije bolesti Covid-19." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710032

Đerzić, A. (2021). 'Učestalost uzimanja dodataka prehrani prije i za vrijeme pandemije bolesti Covid-19', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710032

Đerzić A. Učestalost uzimanja dodataka prehrani prije i za vrijeme pandemije bolesti Covid-19 [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 24.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710032

A. Đerzić, "Učestalost uzimanja dodataka prehrani prije i za vrijeme pandemije bolesti Covid-19", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710032

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.