diplomski rad
Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja

Bagarić, Eva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bagarić, E. (2021). Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490

Bagarić, Eva. "Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490

Bagarić, Eva. "Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490

Bagarić, E. (2021). 'Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490

Bagarić E. Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490

E. Bagarić, "Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.