Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Bagarić, E. (2021). Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490
Bagarić, Eva. "Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490
Bagarić, Eva. "Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490
Bagarić, E. (2021). 'Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490
Bagarić E. Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490
E. Bagarić, "Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697490