diplomski rad
Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti

Pavličević, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Pavličević, K. (2021). Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević, K. (2021). 'Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević K. Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

K. Pavličević, "Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.