diplomski rad
Određivanje artemisinina i profila isparljivih spojeva u ekstraktima slatkog pelina (Artemisia annua L.)

Medved, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Medved, M. (2022). Određivanje artemisinina i profila isparljivih spojeva u ekstraktima slatkog pelina (Artemisia annua L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:683113

Medved, Marija. "Određivanje artemisinina i profila isparljivih spojeva u ekstraktima slatkog pelina (Artemisia annua L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:683113

Medved, Marija. "Određivanje artemisinina i profila isparljivih spojeva u ekstraktima slatkog pelina (Artemisia annua L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:683113

Medved, M. (2022). 'Određivanje artemisinina i profila isparljivih spojeva u ekstraktima slatkog pelina (Artemisia annua L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:683113

Medved M. Određivanje artemisinina i profila isparljivih spojeva u ekstraktima slatkog pelina (Artemisia annua L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 21.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:683113

M. Medved, "Određivanje artemisinina i profila isparljivih spojeva u ekstraktima slatkog pelina (Artemisia annua L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:683113

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.