Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese
Citirajte ovaj rad
Buljan, K. (2022). Optimiranje procesa proizvodnje lipaze uzgojem Thermomyces lanuginosus na pogači buče (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543930
Buljan, Klara. "Optimiranje procesa proizvodnje lipaze uzgojem Thermomyces lanuginosus na pogači buče." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543930
Buljan, Klara. "Optimiranje procesa proizvodnje lipaze uzgojem Thermomyces lanuginosus na pogači buče." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543930
Buljan, K. (2022). 'Optimiranje procesa proizvodnje lipaze uzgojem Thermomyces lanuginosus na pogači buče', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543930
Buljan K. Optimiranje procesa proizvodnje lipaze uzgojem Thermomyces lanuginosus na pogači buče [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543930
K. Buljan, "Optimiranje procesa proizvodnje lipaze uzgojem Thermomyces lanuginosus na pogači buče", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543930