diplomski rad
Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira

Šakić, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Šakić, K. (2023). Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038477

Šakić, Katarina. "Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038477

Šakić, Katarina. "Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038477

Šakić, K. (2023). 'Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038477

Šakić K. Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 07.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038477

K. Šakić, "Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038477

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.