Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Citirajte ovaj rad
Barić, I. (2023). Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309119
Barić, Ivona. "Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309119
Barić, Ivona. "Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309119
Barić, I. (2023). 'Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309119
Barić I. Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309119
I. Barić, "Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309119