diplomski rad
Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva

Žilić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Žilić, A. (2023). Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Žilić, Ana. "Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Žilić, Ana. "Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Žilić, A. (2023). 'Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Žilić A. Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

A. Žilić, "Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.