diplomski rad
Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem

Smiljanić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Smiljanić, M. (2024). Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić, Marija. "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić, Marija. "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić, M. (2024). 'Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić M. Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

M. Smiljanić, "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.