Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document
Smiljanić, M. (2024). Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878
Smiljanić, Marija. "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878
Smiljanić, Marija. "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878
Smiljanić, M. (2024). 'Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878
Smiljanić M. Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878
M. Smiljanić, "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878