diplomski rad
Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus

Brkić, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Brkić, K. (2024). Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058

Brkić, Katarina. "Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058

Brkić, Katarina. "Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058

Brkić, K. (2024). 'Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058

Brkić K. Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058

K. Brkić, "Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.