Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document
Brkić, K. (2024). Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058
Brkić, Katarina. "Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058
Brkić, Katarina. "Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058
Brkić, K. (2024). 'Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058
Brkić K. Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 February 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058
K. Brkić, "Proizvodnja, pročišćavanje i karakterizacija enzima endo-1,4-ß-ksilanaza iz Thermomyces lanuginosus", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:613058