Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Posavac, I. (2024). Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567
Posavac, Ivana. "Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567
Posavac, Ivana. "Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567
Posavac, I. (2024). 'Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567
Posavac I. Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567
I. Posavac, "Utjecaj lokaliteta i sorte na iskorištenje i stabilizaciju hladno prešanog ulja soje (Glycine max L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077567