Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad
Čabaj, S. (2025). Primjena oleogelova u proizvodnji krem-proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515880
Čabaj, Stela. "Primjena oleogelova u proizvodnji krem-proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515880
Čabaj, Stela. "Primjena oleogelova u proizvodnji krem-proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515880
Čabaj, S. (2025). 'Primjena oleogelova u proizvodnji krem-proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515880
Čabaj S. Primjena oleogelova u proizvodnji krem-proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2025 [pristupljeno 29.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515880
S. Čabaj, "Primjena oleogelova u proizvodnji krem-proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515880