Znanstveni rad - Pregledni rad
Biološka aktivnost derivata kumarina – pregledni rad
Croatian journal of food science and technology, 3 (2011), 2; 55-64. urn:nbn:hr:109:747726


Citirajte ovaj rad

Molnar, M. i Čačić, M. (2011). Biološka aktivnost derivata kumarina – pregledni rad. Croatian journal of food science and technology, 3. (2), 55-64. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747726

Molnar, Maja i Milan Čačić. "Biološka aktivnost derivata kumarina – pregledni rad." Croatian journal of food science and technology, vol. 3, br. 2, 2011, str. 55-64. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747726

Molnar, Maja i Milan Čačić. "Biološka aktivnost derivata kumarina – pregledni rad." Croatian journal of food science and technology 3, br. 2 (2011): 55-64. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747726

Molnar, M. i Čačić, M. (2011) 'Biološka aktivnost derivata kumarina – pregledni rad', Croatian journal of food science and technology, 3(2), str. 55-64. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747726 (Datum pristupa: 25.03.2025.)

Molnar M, Čačić M. Biološka aktivnost derivata kumarina – pregledni rad. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 30.12.2011. [pristupljeno 25.03.2025.];3(2):55-64. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747726

M. Molnar i M. Čačić, "Biološka aktivnost derivata kumarina – pregledni rad", Croatian journal of food science and technology, vol. 3, br. 2, str. 55-64, Prosinac 2011. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747726. [Citirano: 25.03.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.