diplomski rad
Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata

Vrdoljak, Anđela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Vrdoljak, A. (2015). Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320

Vrdoljak, Anđela. "Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320

Vrdoljak, Anđela. "Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320

Vrdoljak, A. (2015). 'Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320

Vrdoljak A. Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 24.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320

A. Vrdoljak, "Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.