završni rad
Sladila u konditorskoj industriji
završni rad

Ines Lacković (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Lacković, I. (2014). Sladila u konditorskoj industriji : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941103

Lacković, Ines. "Sladila u konditorskoj industriji : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941103

Lacković, Ines. "Sladila u konditorskoj industriji : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941103

Lacković, I. (2014). 'Sladila u konditorskoj industriji : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941103

Lacković I. Sladila u konditorskoj industriji : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 23.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941103

I. Lacković, "Sladila u konditorskoj industriji : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941103