Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Miljević, D. (2013). Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693
Miljević, Duška. "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693
Miljević, Duška. "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693
Miljević, D. (2013). 'Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693
Miljević D. Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693
D. Miljević, "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693