Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata

Josip Zeko (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Zeko, J. (2013). Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, Josip. "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, Josip. "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, J. (2013). 'Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko J. Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

J. Zeko, "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017