prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata

Zeko, Josip (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Zeko, J. (2013). Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, Josip. "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, Josip. "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, J. (2013). 'Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko J. Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 05.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

J. Zeko, "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.