prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata

Zeko, Josip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Zeko, J. (2013). Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, Josip. "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, Josip. "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko, J. (2013). 'Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 December 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Zeko J. Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

J. Zeko, "Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383017

Islandora Bookmark - Please login to use this feature