prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata

Vračević, Ružica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Vračević, R. (2012). Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, R. (2012). 'Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.04.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević R. Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 06.04.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

R. Vračević, "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.