prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata

Vračević, Ružica (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Vračević, R. (2012). Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, R. (2012). 'Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević R. Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 13.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

R. Vračević, "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.