prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice

Bojanić, Maria (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Bojanić, M. (2012). Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, Maria. "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, Maria. "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, M. (2012). 'Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić M. Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 10.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

M. Bojanić, "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.