Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Sajdl, M. (2013). Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977
Sajdl, Maja. "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977
Sajdl, Maja. "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977
Sajdl, M. (2013). 'Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977
Sajdl M. Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977
M. Sajdl, "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977