Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Mađarević Pavetić, T. (2015). Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
Mađarević Pavetić, T. (2015). 'Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
Mađarević Pavetić T. Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
T. Mađarević Pavetić, "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023