professional thesis
Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja

Mađarević Pavetić, Tanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Mađarević Pavetić, T. (2015). Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, T. (2015). 'Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić T. Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 July 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

T. Mađarević Pavetić, "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Please login to the repository to save this object to your list.