Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies
Cite this document
Mađarević Pavetić, T. (2015). Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
Mađarević Pavetić, T. (2015). 'Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
Mađarević Pavetić T. Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2025 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023
T. Mađarević Pavetić, "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023