undergraduate thesis
Using of milk components for infant formula production
final thesis

Ivona Đurđa (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology
Linked objects
Cite this document...

Đurđa, I. (2014). Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770344

Đurđa, Ivona. "Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770344

Đurđa, Ivona. "Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770344

Đurđa, I. (2014). 'Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770344

Đurđa I. Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2019 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770344

I. Đurđa, "Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770344