master's thesis
Influence of the extraction technique on yield and chemical composition of Vitex agnus castus L. essential oil

Ivana Komušanac (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document

Komušanac, I. (2016). Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac, Ivana. "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac, Ivana. "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac, I. (2016). 'Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

Komušanac I. Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2019 October 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610

I. Komušanac, "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610