master's thesis
Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks

Leovac, Suzana (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Leovac, S. (2016). Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, S. (2016). 'Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac S. Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2020 July 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

S. Leovac, "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Islandora Bookmark - Please login to use this feature