master's thesis
Comparison of commercial and newly developed jams considering glycaemic index

Suzana Leovac (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition
Cite this document...

Leovac, S. (2016). Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, S. (2016). 'Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac S. Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

S. Leovac, "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731