master's thesis
Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara

Pejić, Sonja (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Pejić, S. (2016). Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Pejić, Sonja. "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Pejić, Sonja. "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Pejić, S. (2016). 'Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Pejić S. Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2020 July 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

S. Pejić, "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Islandora Bookmark - Please login to use this feature