master's thesis
Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna

Vasilj, Iva (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Vasilj, I. (2016). Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144

Vasilj, Iva. "Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144

Vasilj, Iva. "Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144

Vasilj, I. (2016). 'Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144

Vasilj I. Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2020 July 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144

I. Vasilj, "Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144

Islandora Bookmark - Please login to use this feature