Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Content of vitamin C in vegetable juices as determined by liquid chromatography

Melita Mihaljević (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality
Cite this document

Mihaljević, M. (2017). Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Mihaljević, Melita. "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Mihaljević, Melita. "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Mihaljević, M. (2017). 'Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Mihaljević M. Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

M. Mihaljević, "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366