master's thesis
The impact of the different varietal groups of barley on the degree of decomposition ß-glucans during malting

Ivana Buljeta (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document...

Buljeta, I. (2018). Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619974

Buljeta, Ivana. "Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619974

Buljeta, Ivana. "Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619974

Buljeta, I. (2018). 'Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619974

Buljeta I. Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619974

I. Buljeta, "Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619974