master's thesis
Characterization of Chlorogenic Acids in Coffee Using Flow Through Stripping Chronopotentiometry

Ivo Mandić (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Cite this document...

Mandić, I. (2019). Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Mandić, Ivo. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Mandić, Ivo. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Mandić, I. (2019). 'Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Mandić I. Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2019 May 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

I. Mandić, "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769