Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Cite this document
Stojanović, F. (2019). Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, F. (2019). 'Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović F. Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 February 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
F. Stojanović, "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668