master's thesis
Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača

Stojanović, Filip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Stojanović, F. (2019). Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Stojanović, F. (2019). 'Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Stojanović F. Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2022 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

F. Stojanović, "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Please login to the repository to save this object to your list.