master's thesis
The Application of the Chemometric Methods for Classification of Special Purpose Flour According to the Requirements of the Processors

Filip Stojanović (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Cite this document...

Stojanović, F. (2019). Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Stojanović, F. (2019). 'Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

Stojanović F. Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2019 May 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668

F. Stojanović, "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668