master's thesis
Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina

Marco Bijuk (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document

Bijuk, M. (2015). Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk, Marco. "Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk, Marco. "Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk, M. (2015). 'Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Bijuk M. Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2020 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

M. Bijuk, "Optimizacija procesa ekstrakcije ulja iz sjemenki grožđa superkritičnim CO2 primjenom metode odzivnih površina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:059497

Islandora Bookmark - Please login to use this feature