Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document
Perković, I. (2019). Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571
Perković, Irena. "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571
Perković, Irena. "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571
Perković, I. (2019). 'Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571
Perković I. Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571
I. Perković, "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571