doctoral thesis
Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology

Cite this document

Perković, I. (2019). Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Perković, Irena. "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Perković, Irena. "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Perković, I. (2019). 'Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Perković I. Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2020 August 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

I. Perković, "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Islandora Bookmark - Please login to use this feature