master's thesis
Characterization of Chlorogenic Acids in Instant Coffee Using Differencial Pulse Voltammetry

Marijana Jurić (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Cite this document

Jurić, M. (2019). Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Jurić, Marijana. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Jurić, Marijana. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Jurić, M. (2019). 'Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Jurić M. Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2020 January 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

M. Jurić, "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Islandora Bookmark - Please login to use this feature